Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

Jak se zdají naznačovat předběžné výsledky, mýlil jsem se, pokud jsem očekával malý pohyb oproti předchozím volbám. ČSSD patrně zaznamená vítězství, první pod Paroubkovým vedením, a ODS těžkou prohru.

Co je pro mne jako pro straníka důležitější, Konservativní strana (jejímž mám tu čest být údem), která šla do letošních voleb v koalici s několika dalšími nondeskriptními subjekty, má šanci zaznamenat rekordní výsledek okolo 0,07 % hlasů, čímž si oproti předchozím volbám polepší cca o 40 %! Tak raketový vzestup na politické scéně neočekávali ve straně ani největší optimisté, a v centrále KonS se proto dají očekávat bujaré oslavy až do rána. Tedy mne omluvte…

Aktualisováno.
Oslavy se konat nebudou, po zjištění, že jen Koruna česká, s níž jsme byli v koalici, získala v předchozích volbách 0,10 % hlasů, se výsledek jeví jako slibný, nikoli ovšem tak fenomenálně úspěšný, jak jsem předpokládal.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)