Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Kausa přelepovaných plakátů senátorského kandidáta Vladimíra Hučína se přece jen dostává k soudu i v řízení o ochranu osobnosti. V. Hučín žaluje bývalého mluvčího Charty 77 a ministra vnitra Tomáše Hradílka a požaduje po něm relutární satisfakci ve výši 500 000 Kč. Proces rozhodně bude stát za to: uvidíme, zda staří kamarádi, v čele s BISkou, nechají Hradílka, mouřenína, který posloužil a může jít, "ve štychu", anebo zda mu na náhradu nákladů prohraného sporu aspoň přispějí.

Texty žalobou napadených článků v Lidovkách:

  1. Narcis Hučín zneužívá demokracii (LN 23. 7. 2007)
  2. Ve svém kritickém postoji k Hučínovi jsem se utvrdil (LN 2. 8. 2007)

Komentáře   

0 # cnemo 2009-01-04 16:44
A jeje, zrůdička se přeškolila na jiný druh terorismu:)
0 # Tomáš Pecina 2009-01-04 17:37
Zase se zmůžete jen na plivance, Kapitáne, ale když máte dodat důkazy, ukáže se, že jedna paní povídala…
0 # cnemo 2009-01-04 18:31
Už jsem to tu někde ventiloval, kdybych zjistil, že si můj soused skladoval výbušniny vedle mýho plotu, kde jsme se před tím všichni včetně děcek pohybovali, ujišťuji vás, že už by žádnou žalobu nepodepsal. Celkem jsem slyšel reference na jeho osobu z místa jeho bydliště, pro mne dostačující.

Mělo by se s ním zacházet, jako s každým jiným teroristou.
0 # Tomáš Pecina 2009-01-04 19:49
Co je je proti komunistům, kteří z vás každoročně na 1. máje udělali kašpara s mávátkem, zakázali vám jezdit do 90 % států světa a vaši životní úroveň snížili na zlomek toho, co by odpovídalo možnostem země. A navíc, Hučínovi nikdy nic doma nevybouchlo, a i kdyby, pro své účely využíval tak malých množství trhaviny, že by tím významně nepoškodil ani ten plot (ostatně, pokud vím, neskladoval výbušniny v garáži, ale ve sklepě pod domem).

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)