Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

S několikadenním překročením zákonné lhůty mi Městský soud v Praze zaslal svůj zamítavý rozsudek ve věci komunistické minulosti soudců Vrchního soudu v Olomouci.

Odůvodnění poněkud vyráží dech: členství v KSČ je ryze soukromá věc, která se soudcovým veřejným působením nemá nic společného. Asi jako zda se soudce v mládí věnoval filatelii nebo závodně plaval, zapomněli dodat.

Aktualisováno.
Proti rozsudku samozřejmě podávám kasační stížnost.

Komentáře   

0 # Anonymní 2009-05-01 07:47
Komunisticka strana mela byt hned po 17. listopadu zakazana a ted by se nikdo o tomto nemusel dohadovat:=(
0 # Anonymní 2010-11-30 16:17
Gratuluji, pane Pecino, k dnešnímu úspěšnému jednání před Ústavním soudem, jsem rád, že občané snad budou konečně vědět, který komunista je soudí.
Snad ústavní soud zapomněl analogicky dodat, že "členství v NSDAP nemůže nikoho zbavit možnosti soudit v české NEjustici. . . Abychom už konečně byli Kocourkovem, jak se patří.
Hezký den M.V.
0 # Tomáš Pecina 2010-11-30 17:59
Děkuji!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)