Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Nikoli v zákonné lhůtě 15 dnů, ale po více než třech měsících rozhodl ministr vnitra o mém rozkladu. Jak je z tohoto pozoruhodného dokumentu patrné, Nejvyšší správní soud sice vyslovil na otázku, která je rozhodnutím řešena, zcela jednoznačný názor, ale ministr tento názor nesdílí a proto rozklad zamítl.

Myslím, že by se NSS měl stydět: nejdřív opakovaně rozhodoval tak špatně, že se jeho názorem nemohl řídit Městský soud v Praze, a teď dokonce je jeho judikatura nepoužitelná pro samotného pana ministra!

Aktualisováno.
Po důkladném zvážení jsem se rozhodl, že ač je teprve začátek měsíce, neuvěřitelné správní rozhodnutí ministra vnitra bude stěží čím překonáno, a proto uděluji panu ministrovi cenu Osel měsíce za duben 2009, s právem nosit oslí uši ve tvaru paragrafů, jež jsou, jako obvykle, k převzetí na adrese tohoto blogu.

Rozumí se samo sebou, že proti rozhodnutí podávám správní žalobu.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)