Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

Jakožto konservativní člověk samozřejmě vím, že každá změna je ex definitione změnou k horšímu, a tak jsem novoroční reformu pojal minimalisticky: blok odkazů na další zajímavé blogy jsem posunul na prominentní posici a vyřadil z něj dvě položky – Christabelin blog O právu a jiných sladkostech, jehož úroveň je horší, než jsem se, zařazuje jej, domníval, a blog Malého čtenáře, jenž v polovině loňského roku zemřel (blog, Malý čtenář byl virtuálně viděn ještě začátkem prosince).

V letošním roce se pokusím psát o trochu širším okruhu themat, čímž se blog vrátí ke svým počátkům. Mějte, prosím, pochopení, nebude-li se mi to vždy dařit: jako pro každého introverta je pro mě každý blogpost traumatickým prožitkem a výsledkem těžkého, vysilující vnitřního souboje sebekritické a grafomanické složky mé osobnosti, a to tím víc, čím osobnější je námět blogpostu. Proto mi držte palce!

Komentáře   

0 # Martin 2010-01-01 23:36
Rád čtu vaše příspěvky a doufám, že v psaní budete pokračovat. Díky :-)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)