Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

Bohumil Doležal na svém blogu poukazuje na zajímavý paradox: zatímco podle průzkumu agentury Factum Inventio (příhodný název: fakta si vymýšlejí) pociťuje k Židům antipathie (eufemisticky vyjádřeno nechce je za souseda) jen 18 % Čechů, ve vztahu k Israelcům je to celých 40 %.

Je to pozoruhodný úspěch antisemitské propagandy levicových mainstreamových medií, jež dokázala stvořit mythickou bytost, Israelce, rozuměj monstrum, které s krví podlitýma očima vraždí po desítkách nevinné Palestince (což, jak by průzkum jistě ukázal, není z hlediska neobliby to samé jako Arab). A zatímco Židé nám vadí jen trochu, Israelce nemůžeme ani vystát, jelikož jsou to vesměs hrubí násilníci a vrazi palestinských neviňátek.

Docela by mne zajímalo, kolik bylo za posledních 50 let palestinských obětí (včítaje v to i sebevražedné atentátníky), a o kolik to bylo méně než počet Němců, které jsme my, mírumilovní a jemní Češi, dokázali pozabíjet během pár měsíců po poslední válce…

Komentáře   

0 # Stan 2010-02-12 18:54
Není to tím, že Žid je ten chudák, co ho za války zplynovali Němci, kdežto Izraelec je ten macho, co před několika lety přicestoval ze SSSR, a teď v uniformě IDF (Izraelských obranných sil) háže fosforové bomby na civilisty v největším současném open-air koncentráku na světě?
0 # Vodník 2010-02-12 19:03
Taky mám ten pocit jako Stan. Není Žid jako Žid. Spíš mne překvapuje, že při obdivu a lásce Čechů k Israeli a k jeho "chlapáckým" řešením problémů, které sám způsobuje, je ten rozdíl tak velký.
0 # Daniela 2010-02-12 20:29
Myslim, ze Israel vadi zvlaste tem neschopnym knouralkum , kterym Israel nastavuje zrcadlo a tim poukazuje na jejich selhani.
Kdyby se Israel ridil rady techto pseudo-humanitarnich tvoru a jednal podle utopickych predstav lidi sedicich v bezpeci pocitace, pak by uz davno neexistoval.
0 # Tomáš Pecina 2010-02-12 21:25
Mám na to podobný názor.

Zvlášť dobře znějí tyto rady od Čechů, kteří v minulosti řešili daleko menší problém genocidou.
0 # Anonymní 2010-02-13 16:21
A já už se při čtení začal bát, že se nedočkám sudetské notičky ...
0 # Anonymní 2010-02-13 21:08
A já už se při čtení začal bát, že se nedočkám sudetské notičky ......ano to svědomí že anonyme!?
0 # gogo 2010-02-14 13:17
příspěvek č. 5 jsem psal já - gogo

Pan Pecina nějak změnil způsob vyplňování identity, tak jsem se stal anonymem. Snad jsem tím nikomu nezkazil den :-)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)