Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

Můj milý tajný stranický deníčku!

Tak jsme se konečně pořádně zviditelnili. Našeho nového pana předsedu pozvali do televise, aby v pořadu pro ty nejlepší a nejtalentovanější řečníky této země, který se, nevím proč, jmenuje Hyde Park, představil Stranu a její program.

A zvládl to znamenitě (tady to vítězné tažení popisují Parlamentní listy): když mu přečetli z našich webových stránek část našeho volebního programu, prohlásil, že to snad musí být útok hackera, když byl konfrontován s otázkami veřejnosti, odpověděl tak přesvědčivě, že si divák před kamerou na náměstí Bratří Synků málem odplivl.

Ano, deníčku, takhle musí vypadat správná presentace politických myšlenek a zásad; kdo nás dotud neznal, má nyní jasno a od televisního přijímače dozajista odešel se slovy: Mámo, tak přesně tohle chci mít v parlamentu!

Ale bez ironie: myslíš si, deníčku, že se z takového debaklu naše Strana ještě kdy vzpamatuje? Já bych skoro řekl, že nám pan předseda ve čtvrtek na obrazovce uspořádal kolektivní politické harakiri… Anebo, dovolíš-li, deníčku, mírnou parafrasi klasika, kdyby hloupost nadnášela, měla by od tohoto týdne Česká republika druhého kosmonauta.

Aktualisováno.
Dnes odeslala Strana Radě České televise stížnost; na co si stěžuje, mi není úplně jasné, nejspíš na to, že našeho pana předsedu televise neoděla do šaškovského roucha s rolničkami, jak by bylo jeho osobnímu stylu adekvátní. Jsou chvíle, milý deníčku, kdy bych se hanbou vážně propadl!

Aktualisováno.
Právě jsem se dozvěděl, že naše Strana zahájí na České televisi v Událostech a komentářích serii debat one-on-one, a jako soupeř jí byla vylosována ČSSD. Neznáš, deníčku, nějaký e-shop, kde by panu předsedovi k tomu účelu prodali levný, ale dostatečně účinný škapulíř? Ale podmínkou je expresní dodávka, debata je naplánována už na 3. května.

Komentáře   

0 # Anonymní 2010-04-25 21:22
Milí volové,
takováto prezentace je skutečne ubohá. To se pak jeden ani nesmí divit, že o sobe Jiří Prasoubek prohlašuje, že je nejlepší řečník.
Každopádně predstavitelé izraele (chyba je záměrná tudíž xenofobní) jsou nyní mezi mezinárodně hledanými zločinci. Další partu orodující za vrahy dětí tu nepotřebujeme. S takovýmhle programem se jděte bodnout, to už mají lepší program {návrhy řešení} nepřevlečení komunisté z KSČM ;)

J.
0 # Anonymní 2010-04-27 15:15
To vám asi váš řídící agent strhne prémie, Pecino. On ten váš humbuk protlačí na televizní obrazovku a vy to takhle odfláknete. To je pohrdání dobrou zpravodajskou podporou.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)