Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

Když jsem v novinách uviděl titulek Vydělávám víc než manžel, přiznala Petra Paroubková, okamžitě jsem si vzpomněl na identickou zprávu, kterou o sobě kdysi do medií rozhlásila manželka Stanislava Grosse (řečeného Koloťuk). Její příjmy prý pocházely z prodeje kosmetiky AmWay, což je, pokud vím, jedna ze značek využívající nechvalně známý systém MLM, vnucování předraženého zboží lidem, kteří o ně nestojí; k čemuž ostatně měla manželka premiéra Šárka (řečená Bufetářka) ty nejlepší předpoklady: jen si zkuste něco odmítnout ženě ministerského předsedy!

Zakrátko přestal být Gross premiérem a jak to bylo s jeho skutečnými příjmy, vyšlo najevo vzápětí. Čeká nás něco podobného i v případě Paroubkových? Není to vyloučeno, model Gross je bezesporu ideálem pro každého aktivního politika: nejprve pohádkově zbohatnout z korupčních peněz a pak si chytrou transakcí s akciemi zajistit doživotní beztrestnost.

Komentáře   

0 # Miroslav Yamato 2010-05-13 20:56
No tohle vše může být klidně pravda...ale proč zrovna zase Paroubek? Vždyť už to vypadá, že my satanisti máme pech, protože novým Pánem bude Paroubek...
0 # Stan 2010-05-14 12:09
Paroubkofobie je nebezpečná nemoc. Když Paroubek řekl, že se nebude bavit s novináři, kteří touto chorobou trpí, aby se nadále nezhoršoval jejich stav, novináři se usnesli na tom, že satan Paroubek trpí médiofóbií.

Vůbec jim přitom nevadilo, že mu před tím nadávali za to, že se snaží do médií nacpat a vydává tiskové prohlášení ke každé "kravině".

K tomu jeden vtip:

Na ulici je pitbull zakousnutý do malé holčičky. Jde kolem Paroubek, začne s ním zápasit, ten se nechce pustit, Paroubek popadne dlažební kostku a po těžkém zápase ho umlátí. Utěší zkrvavenou dívenku a zavolá sanitku.

Druhý den je ve všech novinách na prvním místě titulek: "Pedofil Paroubek umlátil Schwarzenbergovi psa!"
0 # Tomáš Pecina 2010-05-14 16:31
"Pravicoví" novináři pokládají za své poslání podporovat volební vítězství pravice, takže není nic překvapivého na tom, jak píšou o výrazných levicových leadrech. Totéž tu bylo u Zemana, naopak s Grossem si rozuměli – až do osudného odhalení.
0 # cnemo 2010-05-14 16:34
Připomíná mi to jeden totalitní vtip:

Štrougal přinese domů výplatu, jeho žena otevře velkou truhlici až po vrch napěchovanou bankovkama. Jen s největším úsilím tam vtlačí novou dávku a nechápavě prohodí:

"Já opravdu nevím, co ti lidi s těma penězma dělají. Ty děláš sám a přesto už to pomalu nemáme kam dávat."
0 # cnemo 2010-05-14 16:48
>Paroubkofobie je nebezpečná nemoc.

Sám také trpím pokročilou formou:) Někdy, když poslouchám ty jeho manipulativní nesmysly, je dobře, že nemím vstoupit do studia skrz obrazovku. Asi by z toho bylo těžké ublížení na zdraví:)
0 # Miroslav Yamato 2010-05-14 19:20
A nestačí prostě politikofobie? Proč zrovna tento jeden demagog má být tak vyjjímečný?
0 # cnemo 2010-05-14 21:02
O těch ostatních se nemluvilo, jen o Paroubkovi. Každý hnus je třeba dávkovat, najednou vás zabije:)
0 # Miroslav Yamato 2010-05-14 23:52
No právě...pořád se mluví o Paroubkovi...mě je jasný, že když zrovna tenhle víkend, když mám volno, prší...že je to jeho vina...ale stejně už je to moc
0 # Anonymní 2010-05-23 11:40
To cnemo: a co takhle uvést jeden manipulativní nesmysl, abychom věděli o co jde

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)