Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Jinak bohužel zprávu ČTK interpretovat nelze. Smyšlenka, kterou se vrazi v uniformách pokusili svůj zločin zakrýt, je tak průhledná, že dává vzpomenout na lidový humor ve stylu a pak mě ještě několikrát udeřil bradou do sevřené pěsti.

O oddělení téměr nekonečně shovívavé inspekce od resortu ministerstva vnitra se v posledních letech hovoří stále častěji, a smrt dalšího člověka během policejní detence by snad mohla být příslovečnou poslední kapkou, která tento proces odstartuje.

Komentáře   

0 # Anonymní 2010-06-17 16:38
Je to hrozne. Avsak, ze se policejni slozky nazvajem kryji je sice odsouzenihodne, zaroven ale pochopitelne. Ano, CR potrebuje nezavisly dozor nad policii jako sul! Z ceho se mi ale doopravdy zveda zaludek, je tendencni, pro-statni informovani ceskych medii o smrti toho cloveka. Napriklad reportaz CT v Udalostech toho dne mi zpusobila mimoradnou nevolnost. Kdyby se to stalo za komunismu, snad by za to mohli i generalni tajemnik a prezident. Ale vzhledem k tomu, ze mame demokraturu, byl to jiste protistatni zivel, jehoz zivot nema zadnou cenu. A ktery si to zaslouzil! Vzdyt na policejni sluzebnu se slusny clovek nedostane...
jg

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)