Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

Víte jaký je rozdíl v poště odeslané v pondělí z Děčína a z Hong-Kongu? Žádný. Obě dojdou ve středu, napsal na Twitter Radek Hulán.

Zlatý voči: v úterý z Plzně jako balík s udanou cenou odeslané Arduino dokázal tento státní podnik doručit v pátek. Když jsem na poště Praha 2 vyjádřil svůj údiv, příslušný pracovník suše poznamenal, že podle interních předpisů na to mají tři pracovní dny, takže si nemám na co stěžovat.

Autem trvá cesta z Plzně do Prahy hodinu, vlakem půldruhé, na kole tři hodiny, pěšky dvacet hodin, České poště trvalo překonat tuto vzdálenost 72 hodin, což je jednoznačně na zápis do Guinessovy knihy rekordů: pomaleji než poštovní zásilka se pohybují pouze šneci a možná též někteří méně hbití láčkovci, ale tím si nejsem úplně jist.

Komentáře   

+1 # Anonymní 2010-09-17 23:48
a co soudní spisy? některé z nich konkurují dobou ležení mezi instancemi minimální době zrání skotské
0 # Wu 2010-09-18 00:07
Jak to není obchodní balík s garantovanou dobou doručení, tak se tomu nedá věřit. Vím ze zkušenosti.
0 # Starý pán 2010-09-18 12:04
Pane Pecino, to se nemůžete divit. Plzeň je Město kultury, což znamená třeba, že v pátek uzavře výjezd na Prahu, protože nějakýho imbecila napadne, že bude moc kulturní, když se Pilsner Fest bude konat i před areálem Prazdroje (nejen v něm, jako jindy). Takže prostě měli pošťáci na poště asi třídenní diskošku s hity Michala Davida, Tleskače a Divokýho Billa. Tahle kultura v Plzni totiž frčí. Se pak nedivte, že neměli čas na Váš meč od Gandalfa, nebo co jste to chtěl poslat.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)