Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

Zastavme spojenectví KSČM a ODS, volá Jaromír Štětina a jeho příznivci. Tomu příliš nerozumím: jestliže komunistická strana vyzvala své voliče, aby podpořili ve druhém kole senátních voleb toho ze dvou kandidátů, který neusiluje o rozpuštění jejich strany, je to z jejich strany naprosto logické a racionální jednání.

Ostatně soudím, že Jaromír Štětina bude přesvědčivě znovu zvolen: lidé už od pravěku upřednostňují Dichtung před Wahrheit a J. Štětina dokáže o domnělé vlastní velikosti hovořit tak tklivě jako málokdo jiný. A upřímně řečeno, přestože s jeho snahou zakázat KSČM nesouhlasím, při výběru, který voliči v jeho obvodu měli, bych ho tentokrát volil taky.

Komentáře   

0 # Anonymní 2010-10-22 19:17
Páne bože je to bída zde v tomto ráji českém.Jestli to vúbec někdy bude lepší?
0 # Miroslav Yamato 2010-10-22 23:45
Možná lepší nevolit nikoho, když je výběr jaký je...
0 # Vodník 2010-10-23 11:01
Yamato: ne možná. Určitě.
0 # Jan Vaněk jr. 2010-10-28 00:44
Nevím, čemu chcete rozumět: Štětina přece nikoho neobviňoval z absence logiky či racionality. Naopak sám zcela podle jejich principů apeloval na voliče, pro něž je rozhodujícím kritériem chuť zakazovat, že z tohoto hlediska stojí KSČM na stejné straně jako ODS, která koneckonců proti její existenci nic nemá, a on že jejich preferencím vyhovuje mnohem lépe.
0 # Anonymní 2010-10-28 15:33
V 1 kole bych volil Lédla. Kandiduje sice za komunisty ale je člen SDS což je mne osobně docela sympatická strana. V II kole nejspíš nikoho :-)

Dale Cooper

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)