Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

KVS (nyní opět jen KS) napsala blogpost na rozloučenou, čímž mne – poté, co jsem si inkriminovanou diskusi přečetl – utvrdila v přesvědčení, že fungující diskuse na blogu vyžaduje jistou péči bloggera, jinak zplaní a zhrubne a zvrhne se ve virtuální lynch. Jsem cholerik a taková Tužka by u mě dopsala hodně rychle, ostatně Maxe jsem odtud před půldruhým rokem vypakoval za neporovnatelně jemnější trolling, než co si nechala líbit KS.

Komentáře   

0 # JzP 2010-12-27 12:35
No jo, pane Pecino, ale na rozdíl od Vaší Slepecké hole chodí na aktualne.cz moře moc lidí, placenými diskutéry ČSSD počínaje a málo vytíženými a tudíž se nudícími úředníky konče. Málokterý z nich je možná tak zarputilý, jako býval nebožtík Max, ale takové mase byste IMO musel čelit 24 hodin denně, abyste dosáhl Vámi požadované minimální úrovně trollování.
0 # Anonymní 2010-12-27 13:11
Hmm, nevidim duvod se urazet - vzdyt prispevky "diskutujicich" jsou na urovni pomocne skoly, zcela smesne. Napriklad D47 je mimoradny primitiv a ani clanek necetl. Nechapu proc jim autorka odpovida.


Ja jsem tezky odpurce internetovych diskusi vubec. Myslenka, ze vsichni lide jsou si rovni a muzou spolu diskutovat na stejne urovni je zvrhla. Coz se ukazalo i na one zminovane diskusi: par blbu nejprve neprecetlo/nepochopilo clanek, zacalo komentovat mimo tema a urazet. Nacez se autorka zacala branit a dala par padnych argumentu, na ktere par ignorantu proste nemelo argumenty a tak zacalo zcela brutalne urazet. Pri hovorene diskusi by tito "diskuteri" dokazali drzet krok s autorkou asi tak dve sekundy, pak by se ukazaly jejich znalosti a bylo by po diskusi.

Je skoda, ze si to autorka tak pripousti a popravde me to i prekvapuje - vzdyt je uplne jasne ze ti "diskutujici" jsou nevzdelany plebs. Kdyby Vam nekdo na ulici nadaval, urazili byste se?

jg
0 # Anonymní 2010-12-27 13:16
JzP: To je spravna pripominka, proc treba konkretne mela Klara Samkova potrebu psat blog prave na tom serveru, kdyz graficka uprava je hrozna, chodi tam pleb...ehm masa lidi atd.? Moje odpoved: presne kvuli tomu! Chodi tam more lidi. Jeste vice jsem presvedcen, ze odchod autorky je neadekvatni reakce.

jg
0 # Starý pán 2010-12-27 18:37
Trošku OT, trošku NOT:
Prosím Vás, čím je to, že lidé čtou zrovna ty blogy na idnes.cz nebo aktualne.cz? Co jsem takhle projížděl českou blogosféru (teď neberu v potaz svůj blog s jeho pěti čtenáři), tak čtenost blogů na výše zmíněných serverech dosahuje tak stokrát vyšší čtenost než srovnatelné blogy třeba na Bloggeru. Nepřipadá mi, že by to bylo kvalitou příspěvků. Ani kvalitou uživatelského prostředí.
0 # Tomáš Pecina 2010-12-27 19:37
To je jednoduché, vedou tam linky ze zpravodajských sekcí, kdežto na blogger nevedou linky odnikud. Ale nestěžuji si, zájem mne i tak příjemně překvapuje.
0 # Tomáš Pecina 2010-12-27 19:40
Ad JzP & jg:

Máte, myslím, oba pravdu, bojovat s takovým přívalem blbců třeba v sudetoněmecké otázce by mohlo být únavné.
0 # Nerevar 2010-12-31 07:43
Nemohu si pomoci, ale už dávno
je známo, že s každým se diskutovat prostě nedá. Účastnit se diskuse pod vlastním článkem je poněkud nemoudré. (Ledaže by šlo o článek na téma "závistivost levičáků a socek", "Paroubkova bradavice" a podobně.)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)