Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Všem čtenářům svých blogů přeji radostné a milostiplné Vánoce a úspěšný rok 2011!

Zejména pak přeji beztřídní, vykořisťování prostý a pro americký imperialismus konečně zdrcující rok krajní levici, rasově čistý, zaručeně arijský a menšin zbavený rok krajní pravici, rok bez státní regulace a bez daní extremním liberálům, obnovení monarchie příznivcům Koruny české, rok, kdy některá redakce poprvé zareaguje na tiskovou zprávu, Konservativní straně, rok, v němž se potvrdí aspoň jedna jejich theorie, konspiračním theoretikům, a Věře Tydlitátové přeji, aby každého, kdo si myslí něco jiného než ona, v příštím roce konečně zavřeli!

Komentáře   

0 # Stan 2010-12-24 21:18
Za sekci konspiračních theoretiků děkuji a přeji autorovi, aby

- nebyl v příštím roce nikým vykořisťován
- nebyl pronásledován pro svůj rasový nebo třídní původ
- nebyl příliš obtěžován berními úředníky
- příští český monarcha byl osvícený a spravedlivý
- si nemyslel nic jiného než Věra Tydlitátová

A to s tou tiskovou zprávou Vám můžu dokonce splnit, stačí mi je posílat, a to by v tom byl čert, aby se nenašla nějaká, kterou naše rudohnědé Obludárium otiskne a okomentuje...
0 # cnemo 2010-12-25 12:04
Za sebe přeji autorovi:

aby se sudečtí Němci dosáhli konečného spravedlivého vítězství, když už se to tak nešťastně nepovedlo před lety,

aby i mrtví spoluvinící komunistické hrůzovlády byli exhumováni, odsouzeni k vyjímečným trestům "in memoriam" a umístění i v rakvích na Borech hned vedle Brožové, čímž se dosáhne historické spravedlnosti,

aby Michaela Dupová obdržela Nobelovu cenu míru a zařadila se tak mezi skutečné teroristy a zločince, vylepování nálepek je přece tak typicky česky malé,

aby po pádu TOP 09 vstoupil Kníže do Konzervativní strany a dostal ji do Parlamentu, byla by zde konečně strana, která kromě páchání hospodářských škod umí i rozesmát,

aby zákonodárci zakázali jinou formu komunikace mezi občany, než přes nezávislý soud a Paragraphos měl tak o čem psát;))

Tomáši, přeji pěkné svátky a hodně zdraví a úspěchů v Novém roce.
0 # Vodník 2010-12-25 23:20
I já se přidávám, nejsem teď skoro vůbec na netu. Přeju Ti, abys našel příští rok nějakou důstojnejší stranu.
0 # Tomáš Pecina 2010-12-26 00:07
Blouzníš-li snad? Jsem jakýms převlékačem kabátů?
0 # cnemo 2010-12-26 09:29
Vodníku, nemůže přece změnit stranu, nebyl by konzervativní:))
0 # Tomáš Pecina 2010-12-27 19:34
Přesně tak, musím vyčkat jejího zániku, a i potom to bude sporné. Ale pokud se rozhodnu, založím si např. Českou stranu sociálně-zpátečnickou, cítím, že čeští zpátečníci nenacházejí v existujících stranách dostatečnou podporu.
0 # Starý pán 2010-12-27 19:38
A sarajevský atentát? To by vlastně nebylo dost konservativní. A není nějaká naděje, že byste se do čela činných údů dostal konservativním způsobem, tedy postupným samovolným snižováním počtu údů Vám nadúděných?
0 # Tomáš Pecina 2010-12-27 19:45
Ano, ale to nebude jednoduché. Abych vám přiblížil organisační strukturu Strany, ta se sice několikrát ročně mění, ale momentálně je situace taková, že máme předsedu, statutárního místopředsedu, kancléře, šestičlenné předsednictvo, generální radu, smírčí soud, a členskou základnu. Tu tvořím já.
0 # Starý pán 2010-12-27 21:39
Hm, to máte tedy těžké. Ale zase kdybyste si konservativnost vyložil jako inspirací minulostí, bylo by lze metody Boleslava III. k uchopení moci pokládat za hyperkonservativní a tedy povolené.
0 # Tomáš Pecina 2010-12-27 23:31
Nejsem si jist, zda by jeho politika byla slučitelná s mým pojímáním sudetoněmecké otázky.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)