Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Na pondělí 14. 2. 2011 nařízené jednání u Městského soudu v Praze o naší žalobě proti rozhodnutí ministerstva vnitra o odmítnutí registrace Sudetoněmeckého krajanského sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku bylo odročeno na neurčito.

Spis je momentálně u Nejvyššího správního soudu, který musí nejdřív rozhodnout o naší námitce podjatosti.

Komentáře   

0 # Daniela 2011-02-13 00:21
Odroceno neznamena ukonceno. Odtud to ale zatim vypada, ze za dane situace neni vule stare krivdy napravovat, at uz u soudcu, tak u same verejnosti CR. Byla jsem prekvapena, kolik lidi pise do diskusi, ze si odsun "Nemcouri" zaslouzili a masakry po valce na civilnim obyvatelstvu jsou pro ne "drsnejsi zachazeni pri odsunu". Pri takovem mysleni je tezke zakladat sudetonemecky spolek.
Co tvori verejne mineni?
Pripada mi, kdyz vynecham komunisty, (ti samozrejme jsou proti), tak jsou take v Cesku ruzni, udajne konzervativni bartosovci, kteri se stavi k sudetskym Nemcum cynicky a bez svedomi a tim zivi v lidech prizemni cechackovstvi.

abbartos.wordpress.com/.../diky-za-sudetske-nemce

Neonaciste IMO svymi vykriky a samolepkami "Sudety byly a opet budou nemecke" tez hrozne sudetske kauze skodi, protoze normalni obcan si hesla nacku spoji negativne s Treti risi a nacismem, ne s realnou situaci po valce....
0 # Tomáš Pecina 2011-02-13 13:28
Ty nálepky, pokud vím, lepili komunisté, byla to průhledná provokace.

S jejich obsahem souhlasit nemohu: Sudety byly a budou české, obydlené Čechy německého jazyka.
0 # Daniela 2011-02-13 19:07
Tomu bych teda docela verila, ze za temito nalepkami jsou komuniste nebo nejaci antifackove. Dokazano nic nebylo, ceska media ale indikovala na neonacisty a jsem odkazana na ceskou jurnalistiku, takze vlstne take jen spekuluji...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)