Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Dnes byl doručen rozsudek, jímž Obvodní soud pro Prahu 2 vyslovil rozpor usnesení Rady Konfederace politických vězňů (KPV) o vyloučení pana Josefa Hejtmánka, předsedy českolipské pobočky, z Rady KPV se stanovami.

Kuriosní je, že v průběhu řízení přiznala šikanosní jednání i sama žalovaná, která opakovaně navrhovala zamítnutí žaloby, protože tímto usnesením k vyloučení J. Hejtmánka nedošlo; je ovšem pozoruhodné, že KPV již dva roky nevyloučeného pana Hejtmánka na zasedání Rady, jichž má každý předseda pobočky právo se účastnit, nezve a dokonce mu fysicky brání ve vstupu do sálu, pokud se zúčastnit pokusí. Někdo tu tak trochu lže – ale to nemůže překvapit, uvědomíme-li si, že máme co do činění s organisací, v jejím čele stojí Naděžda Kavalírová, osoba pravdomluvností, mírně řečeno, neproslulá.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)