Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

První je, že Městský soud v Praze vyhověl naší žádosti o osvobození od soudního poplatku (faktem ale je, že kdyby to neudělal, poplatek bych zaplatil), druhá, že v senátu není ani jeden bývalý komunista, takže se nebudeme zdržovat sporem o podjatost.

Špatná zpráva je nicméně přítomna také, a to, že senát městského soudu 5 A patří mezi ty nejméně kompetentní, ba dalo by se říct, že kdyby hloupost nadnášela, museli by pro JUDr. Pechovou strop nad jejím křeslem velmi bytelně vypolstrovat. Prostor pro další příjemná překvapení je tedy velmi široký.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-06-22 23:24
Příjemné překvapení.

Mimochodem, neznamená to, že vás osvobodila od poplatků, implicitně i to, že uznává vaši subjektivitu, což je přece jádro sporu?
0 # Tomáš Pecina 2011-06-22 23:26
Bohužel nikoli, procesní subjektivita je širší než hmotněprávní.
0 # Anonymní 2011-06-22 23:55
Dobrý den, opravdu nerozumím Vaši strategii. O soudkyni, která teprve bude rozhodovat o Vaší žalobě, veřejně prohlásíte, že je svým způsobem hloupá. Je to z Vaší strany záměr, aby se soudkyně nad sebou zamyslela a řádně se následně zabývala Vaší věci a např. rozhodnutí řádně odůvodnila, nebo se podáváním žalob pouze bavíte :-)
T. Moláček
0 # Tomáš Pecina 2011-06-23 00:02
Zamyšlení se nad sebou asi nehrozí, ale reálně v tomto řízení neočekávám úspěch, protože to by městský soud musel připustit, že se dosavadní judikatuře mýlil. Vyloučená věc. Spor "naostro" začíná až u NSS.
0 # Astr 2011-06-28 02:07
Vazeny TP ,
to se Vam to bojuje kdyz soudy v CR maji Kocourkovskou uroven:-(
cha cha cha
soudci v CR

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)