Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Věra Tydlitátová publikovala na svém blogu text, ve kterém, po svém zvyku, osočuje řadu lidí z nejrůznějších nepěkných skutků vůči své osobě, vyhrožujíc, jak je rovněž jejím zvykem, kdekomu trestním oznámením.

Neměl jsem důvodu prověřovat, zda jsou některé z jí připisovaných výroků skutečně smyšlené nebo byly vysloveny jinou osobou, podíval jsem se ale na údajně podvrženou stránku Tydlitátové na Facebooku a nemohl si nepovšimnout, že je presentována jako fanouškovská stránka, tedy nikoli její osobní stránka. Proti takové tvorbě je obtížno se bránit, zejména jestliže je prakticky nemožné dostat se k informacím, kdo konkrétní editaci provedl. Nelehko žít netolerantnímu ve světě, kde je respektována svoboda slova.

Mám pro ni ale jednu (nevyžádanou) radu: jestliže se paní Věra přestane chovat k druhým jako drzý, nevychovaný fracek, změní se postupně i její obraz a určité problémy zmizí samy od sebe.

Mohla by začít třeba tím, že dovolí přidávat komentáře a hodnotit články na svém blogu i jiným osobám než svým přátelům. Jistě, je to její blog, takže nemusí. Ale taky se pak nemůže divit, jak se s ní nakládáno jinde.

Komentáře   

0 # Daniela 2011-06-22 18:51
""....Mám pro ni ale jednu (nevyžádanou) radu: jestliže se paní Věra přestane chovat k druhým jako drzý, nevychovaný fracek, změní se postupně i její obraz a určité problémy zmizí samy od sebe."
-------
Naivko...:-)
+1 # Tomáš Pecina 2011-06-22 19:41
Vážně si to myslím: vždyť ona se chová naprosto asociálně, neustále na někoho pořvává, je hrubá, vztahovačná, každého uráží.
0 # Tomáš Pecina 2011-06-22 20:10
Mimochodem o mně ta dáma napsala, že jsem "nácek". To opravdu nejsem.
0 # Vodník 2011-06-22 20:22
Mimochodem o mně ta dáma napsala, že jsem "nácek".
Kde??? Tak ji dej odkaz na svůj článek o Lidicích...
0 # Tomáš Pecina 2011-06-22 22:24
Kde???

Tady.

Tak ji dej odkaz na svůj článek o Lidicích...

To by nepomohlo, fanatici vyžadují absolutní názorovou shodu, jinak jsi pro ně nepřítel. Ale toho "nácka" jí ještě osladím!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)