Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Jak podrobně vysvětlujeme ve své tiskové zprávě (německy), chtěli bychom, samozřejmě tempem, jaké dovolí dostupnost finančních zdrojů, postavit na místech největších masakrů sudetoněmeckého obyvatelstva vlastní, trvanlivé a vandalům i zubu času odolávající pomníky.

Dosavadní stav je tristní, zvlášť v porovnání s lidickým monstrem: pomníky a pamětní desky buď rychle podlehnou zkáze šovinistických emocí, anebo jsou formulovány tak, aby to nebylo nic proti ničemu, jak zní velmi případná hovorová frase. Snad se nám to podaří změnit.

Komentáře   

0 # gogo 2011-06-18 10:40
Vy snad chcete stavět antisemitská monstra?
0 # Vodník 2011-06-18 12:04
Pšt, neprovokuj! Mě jeden čas vrtala hlavou myšlenka nějaká připomínky obětí massakru v Deir Jasínu, ale vzhledem k tomu, že 99,99% českých občanů nemá ánung, o co jde, upustil jsem od toho. To byl teprve antisemitism!
0 # Tomáš Pecina 2011-06-18 13:35
Už jsem se bál, Vodníku, že tento post zůstane bez jediné zmínky o antisemitismu. Ale čeká tě oříšek, další post bude o Gnome 3, a tam, troufám si predikovat, oslí můstek postaví jen totální magor.
0 # Vodník 2011-06-18 13:40
Gogo je také posedlý antisemitismem?

Já považuju za magořinu už roubování antisemitismu na Lidice. Za tento názor jsem byl nařčen z obsedanství antisemitismem. Je to normální?
0 # Starý pán 2011-06-18 13:58
"Za tento názor jsem byl nařčen z obsedanství antisemitismem."

Nebyl.
0 # Vodník 2011-06-18 14:12
Starý pane, za Vaše brýle a Vaše obsese já nemohu. Vy jste kdysi už na Sprše tvrdil, že píšu "jen o Židech". Suchou statistikou jsem Vám tehdy dokázal, že to nejen není pravda, ale že o Židech jste toho psal Vy relativně mnohem víc než já. To, že Vy v mých textech nevidíte nic než Židy, je stejný druh selektivní slepoty, jako když v textech TP někdo nevidí nic než Sudeťáky. Problém je v obou případech na straně pozorovatele.

Samozřejmě, že TP píše hodně o vyhnání a já píšu hodně o účelovém "boji proti antisemitismu". Prostě ta themata pokládáme za důležitá. Jsem naprosto přesvědčen, že spojováním lidických tryzen (kterých se pravidelně zúčastňoval např. J. Wiener) s antisemitismem je pitomost hodná Věry Tydlitátové. Stejně pitomé by ode mě bylo míchat sudeťáckou problematiku do připomínání obětí holokaustu, třeba.
0 # Starý pán 2011-06-18 14:53
"Suchou statistikou jsem Vám tehdy dokázal, že to nejen není pravda, ale že o Židech jste toho psal Vy relativně mnohem víc než já."
Nedokázal.

"Starý pane, za Vaše brýle a Vaše obsese já nemohu." + "To, že Vy v mých textech nevidíte nic než Židy, je stejný druh selektivní slepoty, jako když v textech TP někdo nevidí nic než Sudeťáky."

To je blbost, vždyť se podívejte, co jste udělal z DoS. Brýle tu máte Vy, ne já. A obsesí taky trpí spíš asi někdo, kdo za den napíše dvacet komentářů, než já.

A hlavně jste u TP přehlédl jednu zásadní věc: ten "oslí můstek". Kdybyste psal o svých třech velkých tématech ((převážně)židovské spiknutí, katholicismus a Rusko) nějak racionálně, nebylo by třeba nic namítat, ale téměř v každém komentáři se vyskytující shifty a už tisíckrát použité vtipné výkřiky o šesti milionech apod. vedou ke snížení čtivosti textu, podobně jako u Vašich dvou partnerů z DoS.
0 # Vodník 2011-06-18 15:08
Nedokázal.
Dokázal nade vší pochybnost. Mých textů s touto thematikou byla cca pětina, Vašich polovina. Neumím se dostat do toho archívu, ve kterém je teď stará Sprcha, takže Vám nemohu postnout odkaz.

A hlavně jste u TP přehlédl jednu zásadní věc: ten "oslí můstek".
Já nevím, co tím chtěl říct; v holandštině "oslí můstek" znamená mnemotechnickou pomůcku. Každopádně na svou námitku, že propojení Lidic s antisemitismem na jedné straně a podiv nad mediálním blbnutím kolem Řádu na straně druhé nejde dohromady, jsem nedostal odpověď, pouze absurdní obvinění.

Kdybyste psal o svých třech velkých tématech...
Aha, takže už jsou to tři velká themata, něco jako Pecinovi Sudeťáci, nálepkoví zločinci a pravopis? (Stejně debilní!...)

Pokud se Vám moje texty nelíbí, nikdo Vás nenutí je číst ani kommentovat. V tom má pravdu Peters - ani čtení DoS není povinné.

Ad počet kommentářů: mám zřejmě víc volného času...
0 # Starý pán 2011-06-18 16:35
Nedokázal. Vy jste poskytl tehdy názvy článků. Jenže už jste tam nezohlednil, že i v článcích o něčem zcela jiném jste byl schopen se přes oslí můstek na své oblíbené téma dostat, natož pak v následných komentářích (často jste svůj vlastní článek dokonce komentoval jako první).


Ne, pouze Vaše stanovení tří témat pana Peciny je debilní. Stačí se podívat po straně na jeho štítky. A pak na DoS.

Vy jste tu začal s Tydlitátovou a tak. Tak se pak nedivte.
0 # Vodník 2011-06-18 18:27
To jsou výmluvy, Starý pane. To, že se pod článkem debatuje o něčem jiném, než o čem článek je, to je běžný jev. Tvrdit, že jsem debatu převáděl na "svá oblíbená themata" je ryzí demagogie, nedokazatelná. A budu se opakovat: na takový kotrmelec jako z Lidic do antisemitismu si u sebe opravdu nevzpomínám. Ale budiž, TP má právo si to myslet. Jenže když pak poukážu ne jeho inkonsistenci (pohoršení nad JXD), tak by měl reagovat argumenty, nikoli útokem.

DoS štítky nepoužívá, TP jich používá velmi extensivně. Z toho nelze usoudit vůbec nic. Nicméně se nepřu o tom, že TP má daleko širší záběr. Já ani nikdo z DoS ovšem s ním ani s nikým jiným o šíři záběru nesoutěžil. Osobně ji nepovažuju za nic jiného než za to, co je: šíři záběru.

Tydlitátová byla z mé strany naprosto logická reakce.
0 # Starý pán 2011-06-18 22:52
Aspoň si přečtěte, na co reagujete, Vodníku. Například jsem nepsal, že "se pod článkem debatuje o něčem jiném" ani že jste "debatu převáděl na svá oblíbená témata", ani o štítkách na DoS.

Takže pokud se budete dopouštět těchto posunů, tak si obhájíte cokoli.

Pochopitelně, že si u sebe nevzpomínáte. Ale já si vzpomínám na to, jak každou chvíli něco přirovnáváte k popírání.
0 # Vodník 2011-06-18 23:40
Ale já si vzpomínám na to, jak každou chvíli něco přirovnáváte k popírání.
No to se nesmíte divit. Trestnost popírání je v tzv. svobodné společnosti jev naprosto fenomenální a nepřestává mne fascinovat.
0 # Anonymní 2011-06-19 01:05
Kdybyste radši místo o těchto krávovinách se věnovali např. tomu, jak se u nás plýtvá. Tak podívejte se např. co dneska bylo zveřejněno, a to, že např. takový inspektor ÚOOÚ pobírá měsíčně téměř stotisíc korun, přičemž jak inspektor, tak celý ÚOOÚ jsou na dvě věci, čili nanic a na hovno (s prominutím).
0 # Anonymní 2011-06-19 12:34
Kdybyste radši místo o těchto krávovinách se věnovali např. tomu, jak se u nás plýtvá

Není tajemstvím, že tato místa jsou dlouhodobě obsazována Židy. Ječ mi z toho k blití, že tito opejzovaní paraziti, co tuto republiku rozkradli sedí nadále ve vrcholných funkcích a pobírájí platy o kterých se normálnímu člůověku ani nezdá. Česká republika se prostě stala zemí do které se nasáčkovala židovská a zlodějská svoloč. Ve vrcholných orgánech státních institucí by se člověk nedohledal "předkožky".

88
0 # Tomáš Pecina 2011-06-19 13:03
Češi jsou chudáci historicky: nejdřív je utlačovali Němci, pak Slováci, po nich Źidé (spolu s Romy, ovšem!), prostě pokaždé se najde někdo, kdo jim nedovolí po zásluze vyniknout a zaujmout právem jim náležející postavení prvního národa Evropy.

Jak schopní jsou, prokázali třeba v Sudetech, které za 65 let bez Němců přeměnili v hotový ráj na zemi.
0 # Anonymní 2011-06-19 13:43
Jak schopní jsou, prokázali třeba v Sudetech, které za 65 let bez Němců přeměnili v hotový ráj na zemi.

Ano, česká vláda s Židy ve svém čele, se v Sudetech opravdu vyřádila.
Rusové dobře věděli, co jsou Židé zač a prostřednictvím monstrprocesů jim dali co proto.
Dnes se ale zdá, že jich popravili málo.
0 # Anonymní 2011-06-19 13:47
nejdřív je utlačovali Němci, pak Slováci

To by mě zajímali, kdy Češi plakali nad tím, jak je utlačují Slováci. Vždy tomu bylo naopak.
0 # Tomáš Pecina 2011-06-19 14:18
Ano, česká vláda s Židy ve svém čele, se v Sudetech opravdu vyřádila. Rusové dobře věděli, co jsou Židé zač a prostřednictvím monstrprocesů jim dali co proto. Dnes se ale zdá, že jich popravili málo.

No to jsou zase žvásty… Myslím, že byste se měl jít intelektuálně vybít na některý antisemitský server, zde nejspíše, mírně řečeno, nezaujmete.
0 # Tomáš Pecina 2011-06-19 14:19
To by mě zajímali, kdy Češi plakali nad tím, jak je utlačují Slováci. Vždy tomu bylo naopak.

V období normalisace. Brežněv Slovákům věřil víc než Čechům a tak se postaral, aby dostávali nejdůležitější funkce v průmyslu, ve státní správě apod.
0 # Anonymní 2011-06-19 14:22
antisemitský server

A já myslel, že jsem na tom vašem serveru správně, pane Roubíček.
0 # Anonymní 2011-06-19 18:50
Brežněv Slovákům věřil víc než Čechům

Věřil jim, protože mezi nimi bylo minimum Židů, na rozdíl od Čechů. Přece jen se s nimi za války Slováci efektivněji vypořádali, než tomu bylo u nás.
0 # Anonymní 2011-06-20 21:35
No to jste se dostal hodně hluboko, osobní útoky, to svědčí o vaší splaškové úrovni, jiný by vás vymazal. Jděte si příp. na server, kam vás pan Pecina odkázal.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)