Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Zvláštní tým ministerstva vnitra dokončil analysu, která nedoporučuje vládě podávat k Nejvyššímu správnímu soudu návrh na rozpuštění Komunistické strany Čech a Moravy.

Tým to byl jistě odborný; nepochybuji, že nejméně z poloviny byl tvořen bývalými komunisty.

Na možnost zákazu KSČM bych se ovšem nedíval tak pesimisticky, u vědomí toho, kdo o těchto záležitostech ve skutečnosti rozhoduje: něco skutečně nebezpečného, jako je instalace amerického radaru, nám Rusko samozřejmě nedovolí, ale nahradit nepružnou a zaživa fosilisující komunistickou stranu mladšími kádry, to by mohlo být pro Moskvu ve výsledku jen výhodné. Tipuji proto, že návrh nakonec podán bude.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-07-10 17:46
Já jsem obecně proti zakazování politických stran, ať už šlo o KSČM nebo DS. Spíš bych byl pro odstavení bývalých členů KSČ od moci, než pro boj proti současné KSČM.

Václav Š. David
www.domavmb.cz

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)