Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

V nejnovější kvartální zprávě ministerstva vnitra o extremismu se – vedle mnoha jiných nesmyslů – objevila poprvé zmínka o Řádu ozubeného kola.

Že prý rostou i aktivity Řádu ozubeného kola, využívajícího velkou část členské základny DSSS/DM, který si cíleně vybírá podobné lokality k akcím Řádu jako DSSS. To je docela odvážné tvrzení, vzhledem k tomu, že Řád uskutečnil celkem asi pět procesí, z nichž žádného se nezúčastnilo více než deset věřících. Ale ministerští úředníci jsou placeni za vyhledávání vnitřního nepřítele, tedy jen dělají svou práci.

Aparát Řádu tímto zdraví Jeho Velkoozubenost, velmistra i. e. (in exilio), a přeje mu, aby se co nejdříve mohl vrátit zpět mezi věřící. Buď velkoozuben!

Komentáře   

0 # Yamato-san 2011-11-11 22:30
Gratuluji!
0 # cnemo 2011-11-12 08:00
Výborně, po dalším převratu mohou být věřící již přímo kooptováni do parlamentu:) Tohle je už přece kvalifikace:)
0 # Tomáš Marný 2011-11-12 16:00
Přidávám se ke gratulantům a doufám, že již brzy do Vaší sbírky skalpů přibude trestní odsouzení! Ale díky skvělé práci Davida Navary a Vrchního státního zastupitelství v Praze jistě dosáhnete i na tuto metu.
0 # kocour 2011-11-12 20:35
Rovněž blahopřeji a kladu si otázku, koho to MV zaměstnává, když nepozná recesi.
0 # Tomáš Marný 2011-11-12 21:02
Vzpomínám si na případ, kdy ÚOOZ prověřoval případ, kdy nějaký vtipálek inzeroval na aukčním serveru atomovou bombu.
0 # Tomáš Marný 2011-11-12 21:15
Takže si dávejte bacha!
Něco mi říká, že moc dobře víte, že tento blog šíří nacistické názory, takže už jeho čtením jste s tím srozuměni a vyjadřujete sympatie k nacizmu, čímž současně popíráte nebo zlehčujete nacistické genocidium ...
0 # Leon Kreutzfeld 2011-11-12 23:22
Vp. kocour, jisteze MV i regime pozna, co je recese. Nebo si snad myslite, ze se jedna o idioty? To rozhodne ne.

Jenze recese muze byt dobra a nebo spatna, stejne jako kritika muze byt konstruktivni, nebo nekonstruktivni.

Myslite, ze nosit bile masky, a u sebe 9 nozu jako JV je konstruktivni kritika? To je stejne nekonstruktivni jako nosit dlouhe vlasy, fetovat a poslouchat big beat.

Spravny clovek svuj nazor vyjadri ve volbah, v mezidobi se soustredi na placeni dani a necha svym volenym zastupcum klid na praci.

Tohle je demokracie, ne nejaka vase hloupa recese! Recese, to je extremismus.
0 # Starý pán 2011-11-14 20:17
Myslíte, že ten Vámi dříve sledovaný J. B. Buquoy má něco společného s tím, co mu asi dva dny před Bílou horou ustřelili kus žaludu?
0 # Tomáš Pecina 2011-11-14 20:45
Sleduji jej sice doposud, ale tuto historku neznám; nedalo by se něco vytušit z rodového erbu?
0 # Starý pán 2011-11-14 21:29
"U toho města Rakovníka při jednom potkání s jednotkami nepřítele Buquoy, objížděje soldáty své, dostal rány nebezpečné z muškety skrze stehna oboje, až mu kulka o žalud oudu přirozeného zavadila."
Aubert Mireus

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)