Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Toto je přesně tisící článek, který na své blogy postuji.

Ano, je čas pohlédnout pravdě do očí: tisíc textů za tři roky, to je daleko za hranicí běžné úchylky a mám plné právo nazvat se grafomanem v těžko léčitelném stadiu poruchy. S návykem navíc bojovat nehodlám, a mám i nové nápady, o čem psát.

Bohužel, jsou věci, jimž bych se na blogu věnoval rád, leč nejde to: příkladmo seriál o Arduinu nemohl pokračovat, přestože se těšil značné oblibě mezi čtenáři, jelikož vznikla důvodná obava, že si jej v nemenší míře oblíbí policie a další orgány činné v trestním řízení. S Arduinem se dá dělat spousta báječných věcí, želbohu, většina těch nejlepších je nelegální, a skutečně nerad bych svůj blog učinil korunním důkazem v procesu proti sobě.

Stranický deníček, další populární genre, jsem uzavřel, avšak není vyloučeno, že se rekvalifikuje na deníček studentský, pokud se konečně rozhodnu a začnu studovat práva, když mi i nejmenovaný soudní znalec píše, že jsem sice pouhý laik, ale některé mé myšlenky mohou být zajímavé i pro praktikujícího advokáta. To povzbudí!

Žádné změny neplánuji v moderování komentářů. V současné době mažu tak 1–2 příspěvky měsíčně, mám-li pocit, že text je zbytečně agresivní nebo nevěcný. Větším censorem je antispamový filtr, který se nedá vypnout a jehož oběti zachraňuji nahodile s pravidelností, již nemohu nazvat vysokou. Za což se omlouvám a pokusím se polepšit.

Tedy vzhůru do další adikce, příští velká oslava bude po deseti tisících!

Komentáře   

0 # Vodník 2011-11-27 15:19
Blahopřeji k pěknému milníku! Že si vedeš statistiku! Přeji mnoho dalších, jestli Ti to naše nová mladá demokracie dovolí!
0 # Tomáš Marný 2011-11-27 15:32
Blahopřeji k jubileu! Článkům o Arduino jsem vůbec nerozuměl, ale umím ocenit, že někdo něco umí (a také jsou v duchu litoval, že jsem se nedal na elektrotechniku, neboť jsem od přírody hračička a s podobnými věcmi bych se jistě uměl zabavit).
0 # Guy Peters 2011-11-28 16:48
Na LW je momentálně 3 427 článků za 6 let, přesněji řečeno za 2 285 dní.
0 # cnemo 2011-11-29 12:13
Přijměte i moji opožděnou gratulaci.

Můj osobní index grafománie je 0,53 čl/den, což považuji také za vážnou závislost. Ale už to bylo i horší:)
0 # Daniela 2011-11-30 17:56
...Jen tak dale, Seherezade...:-)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)