Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Sudetoněmecké krajanské sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku děkuje provozovateli serveru Romea, že mu prostřednictvím nactiutrhačného textu Davida Navary poskytl tak velký prostor k propagaci. Žaloba na ochranu osobnosti bude následovat (pro ty, kteří nepochopili ironii: samozřejmě nebude, přestože např. přítelem nacistů nikdo z nás rozhodně není).

Komentáře   

0 # Mordemy 2012-10-18 19:26
Aneb první pravidlo marketingu: "Make some enemies!"
0 # Anonymní 2012-10-18 20:08
Nepoužívali a používají náckoví komunisti stejnou řeč jako Navara?
Dobře si na tu dobu vzpomínám, fašista, nacista revanšista apod.byly na denním pořádku,ve škole pod dodhledem Stalina a Gottwalda nad stupínkem. Navara je jejich nohsled, to nemůže při nejlepší vůli ani popřít.
0 # Anonymní 2012-10-18 20:24
..Navara je impertinentní člověk. jink ho nelze ani nazvat.
0 # Leon Kreutzfeld 2012-10-19 13:17
Musim s vp. Navarou souhlasit, ze je skoda, ze delegati SKSCMS nebyli na konferenci pripusteni, ta polemika mohla skutecne byt vyzivna, jak jsme meli moznost si overit v jedne s predchozich diskusi u clanku pana Krystlika. Nezbyva nez doufat, ze se pan Navara u USTRu primluvi a priste uz tomu bude jinak.
0 # Tomáš Krystlík 2012-10-20 10:11
Zajisté. Po více než stoletém lhaní historiků k větší slávě českého národa je třeba se jich bez obalu ptát: Proč lžete, pane Kuklíku? Proč lžete, pane Čvančaro?

Pars pro toto dva příklady z nejrozsáhlejšího zpracování českých dějin, z knihy Jana Gebharta a Jana Kuklíka Velké dějiny zemí Koruny české, XV a, Paseka Praha 2006. Str. 19: „... hranice zemí Koruny české se až na malé výjimky po tisíc let nezměnily...“ Malými výjimkami tedy jsou Chebsko, Ašsko, Horní Falc, Slezsko, Horní a dolní Lužice, Braniborsko, Jižní Tyrolsko atd. navíc terminus technicus „země Koruny české“ je naprostý nonsens, když tak „země koruny svatováclavské“. Další velká lež je na str. 32: „Před příchodem wehrmachtu (do odstoupených území) uprchlo nebo bylo vyhnáno 120 tisíc Čechů do vnitrozemí.“ K 10. 10. 1938, kdy wehrmacht a německá policie dokončily převzetí správy, není k dispozici oficiální údaj, k 15. 10 1938 to bylo 27 519 osob (Šíma, Jaroslav: Českoslovenští přestěhovalci v letech 1938-1945. Příspěvek k sociologii migrace a theorii sociální péče. Societas, Praha 1945).

V uvádění dalších lží českých historiků by se dalo heslovitě zaplnit mnoho stran, doufám, že pro otřesení pochybovačů o pravdivosti axiomatu, že čeští historici lžou a zamlčují, postačí.
0 # Tomáš Krystlík 2012-10-20 10:14
Vážený pane Kreuzfelde,

uvědomujete si, že když sdílíte páně Navarovy názory, že jste odporný český šovinista?
0 # Tomáš Pecina 2012-10-20 10:25
Vp. Kreutzfeld samozřejmě mínil svůj text ironicky. Právě jeho bych ze chauvinismu nevinil, ten by mu neprokázal ani znalec v oboru bezbřehého myšlení: na to ho znám příliš dlouho a příliš dobře.
0 # Tomáš Pecina 2012-10-20 10:33
A ještě bych zdvořile upozornil, pane Krystlíku, že ani právo na osobní náhled na historické události není bezbřehé, jak nám s charakteristickou laskavostí vysvětlila státní zástupkyně specialisovaná na ideozločin JUDr. Galková, takže píší-li státní historici Gebhart&Kuklík, že jich bylo 120 tisíc, nelze svobodně tvrdit něco jiného.
+1 # Tomáš Krystlík 2012-10-20 11:14
Ještě většími lháři než ona zmíněná dvojice historiků byla československá vláda a novinář Jan Gazdík. 12. 10. oznámila čs. vláda oficiálně britské vládě kvůli půjčce od ní, že uprchlíků z odstoupených území, kteří se nacházejí v ČSR, je téměř 800 tisíc, zatímco ve skutečnosti jich bylo v té době jen kolem 27 tisíc. Gazdík v prosinci 2008 v MfD: „V deseti dnech muselo své domovy v pohraničí opustit 1 200 000 Čechů“. Chtěl touto formulací naznačit, že kdo to do deseti dnů nestihl, byl dne jedenáctého za ranního rozbřesku zastřelen? Tolik Čechů v odstoupených územích ani nebylo.
0 # Tomáš Krystlík 2012-10-20 11:20
Mea cupla, vypadl rok. Jedná se o říjen 1938, Gazdík naráží na 10 dnů mezi podpisem mnichovské dohody a stanoveným datem dokončení odstoupení území (10. 10. 1938).
0 # Leon Kreutzfeld 2012-10-22 09:52
Pane Krystlik, ja to pochopil tak, ze pan Navara lituje, ze delegati SKSCMS nebyli pripusteni, a ja jsem s nim souhlasil. Co Vam na tom pripada chauvinistickeho, ze se primlouvam za svobodnou diskusi? V Kocourkove tim naopak riskuji popotahovani za zavadove chovani.
0 # JzP 2012-10-19 19:05
Tento komentář byl odstraněn autorem.
0 # Anonymní 2012-10-21 19:47
Navara či Romea píše...„Dnes neexistuje žádný židovský majetek, ale jen majetek Říše!“ Likvidace synagogy jako technický, byrokratický a majetkoprávní problém / Autor: Mgr. Jan Machala / Email:
Ale toto "právo" uplatňuje dodnes i ČR! Nestydatě si přivlastňuje majetek, který byl nacisty odebrán židovským spoluobčanům.
0 # Anonymní 2012-10-21 20:09
Navara Romea apod. agitují proti nacistům, ale sami podporou tohoto současného režimu schvalují ty samé praktiky, které byly nacisty uplatňovány.
Dotaz: neměli by být tito Navarové, Čvančarové aj., trestně stíháni?
0 # Stan 2012-10-21 23:32
Napsal jsem redakci Romey dopis, v němž jsem je vyzval, aby "dali prostor napadené straně", případně pomlouvačný Navarův článek s evidentně nepravdivými tvrzeními stáhli. Pan Navara mi totiž článek nabídl k otištění před Romeou, následná korespondence mě utvrdila v tom, že pan Navara velmi emotivním způsobem prosazuje svérázné pojetí demokracie. Tak uvidíme.
0 # Stan 2012-10-21 23:38
P. S. Nic to nemění na tom, že jako "český chauvinista a pokrokář" bytostně nesouhlasím s valnou většinou názorů germanofila a konservativce Tomáš Peciny.
0 # Tomáš Pecina 2012-10-22 03:53
Řekl bych, že pan Navara je drobátko cvok. Vaší podpory si v každém případě vážím.
0 # Daniela 2012-11-05 00:21
.."dali prostor napadené straně"....
To je sice zasluzny cin, Stane,
ale nemyslite, ze byste mel nejdrive zacit u vas doma ?

U Vas se totiz napadene strany branit nemohou----
0 # Stan 2012-11-14 07:48
O jakých napadených stranách mluvíte? Já na svém soukromém webu jenom mažu různé magory a smluvní diskutéry, co mi tam chodí svinit. Dokonce o nich ani nepíšu pomlouvačné články a nedávám na ně trestní oznámení, i když by si to někteří, včetně Vás, docela zasloužili...

Jinak je signifikantní, že se nikdo z redakce Romey neobtěžoval mi odpovědět. Pouze to předali Navarovi, který mi poslal dopis, v němž mi stručně shrnuto sdělil, že jsem ho já svým dopisem nasral.
0 # Daniela 2012-11-14 21:22
Daniela na OM nepise, Stane.
To je moje jmenovkyne.
Zrejme ji drobatko irituje, ze se na Vasem soukromem blogu neustale pise o darebackych Americanech, jako o zakernych vrazich.
Dana je agentka CIA, milenka americkych presidentu a ted je ukolovana k dulezite subversi, rozvraceni ceske socialisticke revoluce.


Je ale slusnosti se vyjadrit k puvodnimu thematu.
Ja se domnivam, ze blog Romea je casto ve vleku "humannich" aktivistu, z casti dobre smyslicich, ale take z casti takovych, kteri si z toho delaji karieru a prizivuji se na vlne korektnosti..Tomu se da tezko zabranit, je to boj o verejne mineni a bohuzel, oposice jim skace na smec, kdyz dava hlidajicim korektnikum duvod zvolat : " Hle, podivejte, jaci nevlastenci, hle, jak cynicky se vyjadruji, hle, jsou to vytrznici, ne-Cesi..."""

Medicina je vzdy stravitelnejsi podavana s medem, ne s pelynkem...
0 # Stan 2012-11-19 21:26
Danielu ctí, že na OM nepíše, Dana je chlap, nikoli iritovaný, ale těžký magor, o některých Američanech občas píšeme jako o zákeřných vrazích, když se jim podaří bezpilotním letounem zlikvidovat tu novináře v Iráku, tu afghánskou svatbu, tu pákistánské pohraničníky, tu americké teenagery muslimského původu.

Česká socialistická revoluce už je v běhu, začalo to krajskými a senátními volbami, a vůbec se nedivím, že z toho různým lidem s tunami másla na hlavě trochu straší ve věži a dělá se rudo před očima a hnědo v trenýrkách.

Tomu druhému odstavci jsem nerozuměl, poslední věta se zdá být nějakým citátem od Saturninovy tety Kateřiny.
0 # Anonymní 2012-11-28 20:34
Pane Pecina, je to ci neni pravda ze jste se o Vasem priteli Panu Krystlikovi vyjadril nasledovne:
Tomáš Pecina:
Přestože to s tímto článkem nemá co společného, rád vyjádřím názor na Kreaturu Thomase KRYSTLIKA, stbácké prase, které se snaží trvale někoho veřejně ničit a nic mu není svaté, ani vlastní otec ne.
Tento duševní chudák nejprve prznil několik let české dějiny vlivem nacistické pomatenosti a členství v Sudetoněmecké straně. Ukázkou jeho vnitřní krutosti může být obdiv ke koncentračním táborům a prohlášení, že v nich bylo příjemně.
Nedělá mu problém ani plivat na vlastního otce. Jeho otec byl osobní knihovník T.G.M. a vlastenec, a ze své lásky k České republice pojmenoval svého retardovaného syna Tomáš.
Toto napsal ve své diskuzi sám Krystlík a svému otci se veřejně vysmíval, jaký to byl hlupák.
Krystlík sice nesnáší Českou republiku slovně, nicméně majetkově se jí věnuje trvale. klatovy.cz/.../prispevek.asp?tab=mukt&id=2794 ;; zde je vidět, že se zajímá o rekreační středisko na Šumavě Běhařov, že bydlí v Praze v Tejnické ulici a že veřejně rád upozorňuje na své tituly Ing.a PhDr., které si však vymyslel.
Vystudoval totiž pouze FFUK v Praze a to dálkově, protože v 31 letech nebylo možné studovat v denním studiu. Těsně před emigrací si tak ještě na českém území doplnil svá studia a výsledkem byla podivná socialistická práce s názvem: „Příspěvek k možnostem aplikace psychologické racionalizace práce.“
Pravděpodobně vystudoval obor FFUK Výchova a vzdělávání dospělích.
Pochopitelně předpokladem studia na škole tohoto typu bylo členství v SSM anebo kandidatura v KSČ.
Toto dálkové vystudování VŠ však neopravňuje užívat titul PhDr., ale v dnešní době pouze Mgr. Musel by vypracovat další doktorskou práci a zdárně projít rigorozní zkouškou, kterou on nikdy nedoložil i přes opakované dotazy.
Titul Ing mohl získat na jiném typu VŠ například VŠE, anebo ČVUT. Toto též nikdy nedoložil.
Vzhledem k odporu k ČR je podivné i jeho podnikání. Podnikal zde ve firmě Orthoaktiv. Dále bylo na jeho soukromé adrese Strašnice Tejnická 1376/8 registrováno několik firem, například Schmid Kahlert SK 2000 nyní v konkurzu, která se jeví jako pračka špinavých peněz. rejstrik-firem.kurzy.cz/.../...
Závadnost jeho charakteru, jeho stb praktiky se projevují dále tím, že jakmile projeví někdo sympatie k osobě R.Hedvicka,
Krystlík neváhá dotyčnou osobu nenávistným způsobem likvidovat pokud nenajde něco na ni, tak přes příbuzné. Činí tak nyní přes prastrýce J.Korčákové na svém nečteném účelově založeném blogu. Je jasné, že tyto praktiky si přinesl již z mládí, kdy aby mohl studovat v České republice, musel proto něco udělat.
Kritizuje řadu českých emigrantů a disidentů za jejich komunistickou minulost, kolaboraci s komunistickým režimem a prokázanou spolupráci s StB, arciť jeho vlastní minulost je dost nejasná.
Například jeho dcera se angažuje pro teroristickou Rote Armee Fraktion. archiv.political-prisoners.net/pdf/gi342.pdf
0 # Tomáš Pecina 2012-11-28 21:37
Samozřejmě, že to není můj text. Důkazem budiž už to, že bych nikdy nenapsal něco tak orthograficky lascivního jako "diskuze".

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)