Důležité upozornění!

Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

Vážně jsem už nechtěl psát o Davidu Navarovi. Skutečně ne. Ale už dva lidé se na mě obrátili s tím, že mne ten dobrý muž opět pomlouvá a já na to nic, a že bych cosi pertinentního pronést měl, s dovětkem o hrubé záplatě pro hrubý pytel.

Dovolte mi tedy odbýt to alespoň stručně:

Pan Navara o mně zveřejnil kádrovácký text, tentokrát nikoli na serveru Romea, ale na blogu Věry Tydlitátové. Je mi to jedno, protože:

  1. Je rozdíl mezi přítelem na Facebooku a přítelem v reálném životě, a jestliže to někdo nechápe, je to jeho a nikoli můj problém.
  2. S kým se spřátelím, je moje a jen moje věc, a není mou povinností se z toho nikomu zpovídat, tak jako se nemusím a nebudu komukoli zpovídat ze svých názorů.
  3. Těm, kdo jsou mými facebookovými přáteli a kteří byli panem Navarou označeni symbolem ozubeného kola nebo hákového kříže, se děje bezpráví, a já mám za svou občanskou povinnost vystoupit na jejich obranu. Že totéž necítí i David Navara, je politováníhodné.

To je vše, nechť si každý učiní názor sám, na mě i na pana Navaru.

P.S.: A jen pro úplnost dodám, že po publikaci Navarova textu jsem zaslal Věře Tydlitátové následující e-mail:

From:     Tomas Pecina <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>
To: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Cc: David Navara <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>,
Jan Šinágl <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>
Subject: Clanek pana Navary
Date: Mon, 26 Nov 2012 06:34:41 +0100

Vážená paní magistro,
povšiml jsem si, že jste na svém blogu zveřejnila text pana Davida Navary,
který se obsáhle obírá mnou a mými kontakty s tzv. pravicovými extremisty.

Děkuji Vám za publicitu, kterou mi tím poskytujete, a prosím o sdělení, zda
dostanu na Vašem blogu prostor k adekvátní reakci, pokud se pro takovou
alternativu rozhodnu.
--
S díky za laskavou brzkou odpověď a s pozdravem,
T.P.
----------------------------
Tomáš Pecina
Slezská 56
120 00 Praha 2

Tel.: 222211784
Fax: 222211785
Mobil: 724029083
Skype: tompecina
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Web: http://www.pecina.cz
DS: whehjsc


Na laskavou brzkou odpověď do této chvíle čekám, což budiž měřítkem osobních kvalit adresátky.

Aktualisováno.
Pouze dodám, že nesmím přispívat ani do diskusí pod články na blogu V. Tydlitátové, ačkoli jsem tam napadán, případně oslovován. Nevím, jak mí čtenáři, ale já toto pojetí demokracie shledávám poněkud – fašistickým.

Aktualisováno.
Výmluvy Věry Tydlitátové (v sedmém příspěvku pod jejím článkem) shledávám dosti trapnými. Na e-mail neodpověděla, protože mě nezná, a zablokován na jejím blogu nejsem. Samozřejmě jsem, zkoušel jsem to celkem dvakrát, bezvýsledně. Ale vzdávám to, je to její prostor, její diskuse a ovšem také její ostuda.

Komentáře   

0 # Daniela 2012-11-29 05:25
Zenske tak lehce neodpousti, pane Pecino.
Kolik utocnych clanku jste venoval jejimu boji a dstil internetovy ohen a siru, motivoval tim ruzne emulujici prskalky a byl k Tydli neferovy.
Ted to vypada, ze neferova je pro zmenu V. Tydlitatova.
Jiste, odpovidat nemusi, avsak jako spravkyne blogu na sebe vzala urcitou zodpovednost ve zverejneni clanku pana Navary a kdyz se predmet clanku, tedy napadeny, snazi slusnou formou ziskat prostor na pripadnou reakci, pak by mela teto prosbe vyhovet..O tom zadna..
Nakonec i leho, nespravedlive mazan, opomene tuto skutecnost a pozve protivnika na svuj web.

Pan Navara je peclivy detektiv a velice houzevnaty, to musim uznat... :-)
0 # Tomáš Pecina 2012-11-30 03:09
Leho má blog? Nu, jsou místa, kam raději nikdy nezavítám…

Mazán byl za soustavné osobní útoky, a když s nimi nepřestal, byl z blogu vyhozen. Myslím si, že právem, vy si samozřejmě můžete myslet opak.
0 # Anonymní 2012-11-29 22:42
Jsem potěšen že jste nakonec přeci jen reagoval. Ohledně Vašeho závadového, facebookového "přátelství" se s Vámi shodnu ve všech třech bodech a to že jste zveřejnil jak si paní Tydli představuje fair play je také dobře.

Se závadovým pozdravem,
Adam
0 # Daniela 2012-11-30 18:47
...Nu, jsou místa, kam raději nikdy nezavítám...
To ma dve vyhody, nevinatko Tomasi.
Nezkazite se v miste "ill repute" a ja Vas tam mohu bezostysne pomlouvat.:-)

Podivala jsem se k V.T.,, hezky Vas rozebiraji, ovsem neresi, zda li jste uz uplne propadl nacismu, ale hanlivy clanek o Krystlikovi, ktery jste o nem udajne napsal..To si v zadnem pripade nemyslim. Pro mne ta pofiderni biografie jasne ukazuje hedvickovsky styl, oblast "chlapska pavlacova drbarna"..

----------
Jeste k te restrikci. Zde je v pravu Pecina, byt mne toto priznani boli.
Nezaujate se domnivam, ze pani Tydlitatova zverejnenim clanku vedomne vstoupila do sfery verejneho dialogu, jeji blog ma diskusni forum a tak, podle meho nazoru, je jen moralni a ethicke, dat napadene strane prostor k slusne reakci.. Mozna se domnivala, ze z reagovani vznikne neprehledny Flame war, (rozumej bordel)--nevim, ale toto vidim jako normalni risiko administratora.
.
Na druhou stranu, cim vic toho Navaru ctu, tim vice mi pripada divny, jako by fiktivni..V kazdem pripade ta 'obsesse' Pecinou....
0 # Tomáš Pecina 2012-11-30 19:38
Toto Hedvíčkovi kamarádi šíří už několik měsíců, ale nejsem nějak zvlášť dotčen. Nechtěl bych být ne jeho místě: roky ze sebe dělat hrdinu a pak ve svazcích StB tohlo...
0 # Stan 2012-12-06 20:14
Tydli Fidli nepřipouští jiné názory než ty své programově, s kritiky nekomunikuje, nejste výjimkou. Navara je magor. Ti dva se tak dlouho hledali, až se našli.

Jo, a Romea na můj mail taky nereagovala, přitom si hrají na webové noviny. Zveřejní svinstvo a pak hrají mrtvého brouka. Přitom mají plnou hubu Pravdy, Lásky a Demokracie. Hnus, kam se člověk podívá.
0 # Anonymní 2012-12-17 00:25
A mne sa veru jedna vec na reakcii D. Navaru páčila: jednoznačne sa zastal T. Pecinu (i keď ho nemá v láske) vo veci autorstva ohováračského pamfletu na T. Krystlíka.

Nemusel. Mohol hrať mřtveho chrobáka.
EP
0 # všd 2012-12-28 23:51
David Navara je slavný šachista a žák jistého Luďka Pachmana, který prý v padesátých letech zařídil desítkám lidí uran, než po Srpnu sám bývalým soudruhům utekl.

cs.wikipedia.org/wiki/David_Navara
cs.wikipedia.org/wiki/Lud%C4%9Bk_Pachman

Holt nikomu není dáno vše. Podobně uznávaný statistik Karel Zvára prezentuje velmi svérázné názory, pokud jde o politiku.
0 # všd 2012-12-28 23:55
A co je důležité, Navara je Tydlitátové (Volfův, Kocábův, Vymětalův, ale taky Hejlkův) souvěrec.
0 # Tomáš Pecina 2012-12-29 02:01
To je jiný David Navara.
0 # všd 2012-12-30 00:36
Víte to jistě?

Když jsem to celé zvažoval, napadlo mně, že se možná bude David Navara stydět podobně, jako po Srpnu (jeho učitel) Luděk Pachman.
0 # Tomáš Pecina 2012-12-30 00:57
Vím to naprosto jistě.
0 # Anonymní 2012-12-30 01:13
Šachista narozený 1985 by těžko "stál v roce 2002 mezi aktivisty, kteří žádali osvobození.." Hučína, že. To by bylo hodně rychlý zahájení ;-)
velkaepocha.sk/.../...
0 # všd 2012-12-31 23:00
S tím Hučínem je to problém. Nikde jsem nečetl informace o tom, jaké zbraně by měli bolševici mít a o které konkrétní bolševiky by mělo jít. Navíc, ve chvíli kdy Hučína zabásli, útoky jako když utne a od té doby se, pokud vím neobnovily.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)