Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

Jsou novináři, jejichž výstupy budí smích záměrně, a jiní, kteří toho dosahují bezděky, generujíce komičnost jako svého druhu vedlejší produkt svého žurnalistického "umění". V této kategorii se blýskl reportér Mladé fronty Dnes Jaroslav Kmenta, který investigativně odhalil, že v době inkriminovaného dostaveníčka v Toskánsku se v Itálii pohyboval i trestně (a policií už dva roky marně) stíhaný podnikatel Tomáš Pitr.

Posuďte Kmentův text, je to opravdová perla, kterou by měli jako odstrašující příklad vyučovat v žurnalistických učilištích:

Zajímavé je, že Pitr byl spatřen v místě, které je vzdálené jen asi 40 kilometrů od toskánského letoviska, kde trávili dovolenou šéf ODS Mirek Topolánek, exministr dopravy Aleš Řebíček a řada lidí z byznysu – třeba i Pavel Procházka, ředitel ústeckých podniků Spolchemie a Setuza, kterou vlastnil do svého útěku z Česka právě Pitr.

Komentáře   

0 # Anonymní 2009-08-07 11:11
No, jasný to kandidát do klubu www.okoun.cz/boards/medialni_mrdky

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)