Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

Již od středy lze pozorovat poruchy funkčnosti služby Blogger, které se projevují tím, že se obnovuje starší stav blogpostů, včetně komentářů, a poté je opět nahrazován stavem jiným, starším nebo novějším. Rovněž bylo včera po řadu hodin nepřístupné rozhraní pro editaci a správu blogu.

Vyčkejme proto v klidu a s rozvahou příštího vývoje; komentátorům doporučuji, aby si veškeré komentáře pro jistotu zálohovali lokálně.

Komentáře   

0 # Anonymní 2011-05-15 21:13
Nesdilim nabadani ke klidu.
Mam silne obavy, ze zde mame nebezpecny podvratnicky fenomen, sabotaz na nejvyssi urovni, ktere je treba nalezite adresovat.
Nemlich, od te doby, co p.Pecina zde postuje obrazek loga Sudetonemeckeho sdruzeni, tak od te doby sluzby Bloggera h a p r u j i !!! Nejprve se logo nalezite zobrazilo, posleze zbyl jen prazdny ramecek s "x".
Nanejvyse podezrele a bdele oko ctenare by toto melo zaregistrovat.
Zvlaste, prihledneme li k pritezujicim okolnostem, ze si mnohe programy tvori p.TP sam a navrhuje ruzne graficke upravy-features.. (toto ostatne uz s nevinnou tvari priznal)..
Jenze v pocitacovem svete neexistuji nahody, vse je matematicky vysvetlitelne. I jakoby na povrch nahodny fakt, --vypadek GLOBALNI sluzby Bloggera-- muze byt spojeny s postovanim loga, ktere ma v sobe tajne kodovani, podobne jako Stuxnet a destruktivne naprogramuje jadro Bloggera za ucelem znicit MEZINARODNI internetove site!!
Ano, mezinarodni! Vypadky Bloggera se uz objevuji i v daleke Indii. Musime zastavit tuto "one man" konspiraci!

S uctou Ruzena Kratochvilova.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)