Důležité upozornění!

Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné risiko trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!

Jako začátek konce ODS v podobě, jak ji známe, mi připadá dnešní meeting na Václavském náměstí, uspořádaný v režii a stylu vyznavačů "Pravdy a Lásky". Proč si to myslím? To je prosté: lidé nejsou pitomci a pokud ODS volili, činili tak právě u vědomí a v reakci na faleš pražského intelektuálského prostředí, s nímž se nedokázali (a vesměs ani nechtěli) identifikovat. Spojení Topolánek+P&L bude dalším ze série "polibků smrti", vyjádřením přízně, jež se ukázala lethální již pro celou plejádu politických stran a iniciativ. Pokud si toto vedení ODS neuvědomí, strana padne – a upřímně, v takovém případě jí nebude škoda.

Komentáře   

0 # jonáš 2009-05-13 07:38
Tož mně to přišlo spíš jako návrat ke kořenům, "dávání pac", s matkou čtoucí dopis syna a nezbytnou Lucií Bílou -- akorát že Mirek neni Václav a drama se opakuje jako fraška.
0 # Tomáš Pecina 2009-05-13 08:40
Cože? Bílá desertovala k Topolánkovi? Měl jsem za to, že má víc rozumu! :-)
0 # Jan Vaněk jr. 2009-05-13 10:31
Přesně to co Jonáš jsem chtěl říct.

Ať má Bílá rozumu kolik chce, srdíčko bude vždycky širší :-))

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v pravém sloupci dole)